58 Grader North Restoration & Bygg AB är ett familjeföretag, som grundades av bröderna Rinalds, Arvis och Ikars Putnins. I slutet av år 2013 bestämde vi oss för att bilda ett svenskt aktiebolag. Under resans gång har vi växt från att enbart vara bröderna, till att idag vara ett byggföretag i en expansiv fas med 24 anställda medarbetare.

Vi har inriktat oss på en snickeri- samt en plåtavdelning. Inom båda områdena har vi medarbetare med expertis utöver det vanliga. Vi verkar främst i Örebro län, med vårt kontor liggande strax utanför Örebro stad. Även objekt i Nybro, Stockholm, Göteborg samt andra städer runt om i Sverige förekommer kontinuerligt.

Våra objekt handlar om allt från mindre privata byggnationer, till större offentliga projekt. Takbyte, renovering till nybyggnationer förekommer vardagligen. Några nämnvärda objekt som vi har deltagit i är Handelshögskolan ”Novahuset” i Örebro (tilldelades Örebro kommuns byggnadspris 2015), Disponentparken i Örebro, Nybro Energi i Nybro, Röhnisch Sportswear i Örebro samt tillbyggnation av befintligt lägenhetshus i Varberga, Örebro.

58 Grader North Restoration & Bygg AB (6)

Certifieringar

ID06